00:00

Herrestads AIF

Referat: Älvängens IK - Herrestads AIF

Sista träningsmatchen spelades mot nytt motstånd från Bohuslän och det blev en jämn och bra match.
Dessvärre lyckas vi hamna i ett underläge 1-3 i halvlek trots att vi hade mer målchanser.
Med vindens hjälp tar vi över matchen totalt i andra halvlek och nu pressar vi tillbaks dem rejält.
Men efter 20 minuter ligger istället bollen i vårat mål och jobbiga 1-4 var ett faktum.
Men tjejerna låter sig inte nedslås utan krigar på till sista sparken, på slutet är vi oerhört nära att kvittera men dessvärre återigen en lite onödig förlust. Men i det stora hela så känns det som om vi kommer bli bättre och bättre när allt sätter sig.
Stort tack till Emilia som ställde upp i mål och gjorde det med bravur, dessutom moget spel av våra debutanter och 09:or Anna och Linnea.

1-0 Maja Jingtoft assist Tilda Bravell Berntsson
2-4 Elin Grund Lorensson
3-4 Anna Vehmanen